Over camperplaats Borgerswold

Prachtig uitzicht

Familie vriendelijk

Goede wifi

Veel activiteiten

Welkom bij Campercamping Borgerswold! Wij zijn een familiebedrijf gevestigd in het prachtige park Borgerswold in Veendam. Sinds 2001 bieden wij plaats aan kampeerders die met hun camper op reis zijn. Met ruimte voor 110 campers zijn wij de grootste camperplaats in de omgeving.

Onze locatie is prachtig gelegen in het 450 hectare grote park Borgerswold, wat zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer. Hier kunt u genieten van de mooie omgeving, de rust en stilte en de vele activiteiten die het park te bieden heeft.

Voor (klein) kinderen is er bij ons veel te doen. Er is een speeltuin, een openluchtzwembad en een kinderboerderij. Daarnaast zijn er diverse sportvelden en wandelroutes door het park. Hierdoor zien wij relatief veel gezinnen op onze camperplaats.

Bij ons staat persoonlijke aandacht en gastvrijheid hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om uw verblijf zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. Onze faciliteiten zijn dan ook van alle gemakken voorzien. Zo beschikken wij over goede sanitaire voorzieningen, een wasserette en gratis wifi.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen op onze camperplaats en u te laten genieten van al het moois dat Borgerswold en Veendam te bieden hebben. Mocht u vragen hebben, dan staan wij altijd voor u klaar.